Het wordt geadviseerd om nu te investeren in grond omdat er in het jaar 2020 een woningtekort wordt verwacht van 300.000 woningen. Ook verwacht het CBS dat de Nederlandse bevolking zal groeien tot minimaal 2040. Daarnaast zal grond tegen die tijd schaarser zijn dan het nu is.
Elke investering neemt bepaalde risicos met zich mee. Daarom moet er bij elke investering goed nagedacht worden of de gelden niet op korte termijn anders aangewend dienen te worden. Dit gaat dus ook op voor het investeren in strategisch gelegen grond.
De aankoop is veilig. Onroerend goed, ook wel vastgoed of registergoed genoemd, staat geregistreerd bij het kadaster.
In het register staat vermeld wie de eigenaar van het onroerend goed is en of er bijvoorbeeld een hypotheek op zit.
Jazeker. U kunt hierin zelf de prijs bepalen en uw grond aanbieden op de manier die u zelf wilt. U kunt de grond bij wijze van spreken aan uw buurman verkopen. Ook kunnen wij u helpen door het perceel wat u heeft aangekocht aan te bieden aan onze nieuwe of bestaande investeerders.
Bij Waerdt vastgoed staan wij dagelijks in contact met investeerders die interesse hebben om te investeren in grond. Hierdoor kunnen wij de door u aangekochte grond ook weer opnieuw aanbieden aan nieuwe investeerders
Ja. U gaat een juridisch bindende overeenkomst aan. Deze kan niet eenzijdig ontbonden worden. U moet dus een weloverwogen besluit nemen alvorens u tekent.
Zeker. Veel van onze klanten investeren in grond opdat ze hun kinderen kunnen helpen met vermogensopbouw voor later. De naam van uw kind komt op de akte te staan.
Voor iedere portemonnee is er een mogelijkheid. Waerdt VAstgoed biedt op maat gemaakte kavels waardoor het bijna op een ieders vermogensniveau mogelijk is om te investeren in Nederlandse grond. Wel is investeren in grond niet iets voor een korte duur.
U moet een langere periode het investeringsbedrag kunnen missen.